Menu oktober
ZEEBAARS
Duindoornbes / leche de tigre
-
COQUILLE *
Bloemkool / sesam
-
CARMELLE **
Ossobuco / truffel
-
HERT
Knolselder / witloof
-
TIRAMISU
Karnemelk / amandel
of
ASSORTIMENT VAN KAZEN (suppl. +€12)
Confituur / honing / rozijnenbrood
3 gangen : €63 / met wijn-arrangement: +€25
4 gangen (*) : €78 / +€35
5 gangen (**) : €88 / +€45
Op zaterdagavond kan u enkel kiezen voor het 5- gangen menu.
Op zondagavond kan u enkel kiezen voor ons concept ‘Sunday Steak’.
Onze menu’s kunnen sporen van allergenen bevatten, gelieve ons van tevoren te verwittigen indien u bepaalde dieetwensen of allergieën heeft.
Menu november – december
(Vanaf 20 November)
EENDENLEVER, PEPERKOEK,
GOUGIÈRES, OUDEKAAS, SPICY BLOEMKOOL
-
DRY AGED RODE BIET
Pompoen
-
SCHELVIS *
Zoete aardappel
-
RAVIOLI **
Kreeft
-
FAZANT XO
Peterseliewortel
-
BLOEDSINAAS
Chocolade
of
KAASASSORTIMENT ***
Confituur / honing / rozijnenbrood
-
OLIEBOL, CANNELLE, MANGO,
PANDAN, PRALINE VAN DE MAAND
Oogst november – december 2025
3 gangen : €63
Met BOB of volledig alcoholvrij: +€15 / met wijn: +€25
4 gangen (*) : €78
Met BOB of volledig alcoholvrij: +€20 / met wijn: +€35
5 gangen (**) : €88
Met BOB of volledig alcoholvrij: +€27 / met wijn: +€45
Kaasassortiment (***) : +€12
Op zaterdagavond kan u enkel kiezen voor het 5-gangenmenu.
Op zondagavond serveren wij enkel ons concept ‘Sunday Steak’.
Bij 3 gangen is het voorgerecht steeds rode biet.
Bij 4 gangen zijn de voorgerechten steeds rode biet en schelvis.
Fazant is steeds het hoofdgerecht.
U heeft steeds keuze uit dessert of kaas.
De eerste drie gerechten op de kaart zijn de amuses bij het aperitief.
De onderste vier zijn onze zoetigheden bij de koffie.
Onze menu’s kunnen sporen van allergenen bevatten. Gelieve ons vooraf te verwittigen bij dieetwensen of allergieën.
U kan bij ons enkel cash of met Bancontact betalen.
Wij aanvaarden geen VISA of Mastercard.